Buraki pieczone z owczym serem i orzechami włoskimi

20150130_221214
Buraki pieczone z owczym serem i orzechami włoskimi
Składniki
  1. 4 duże buraki,
  2. 200 g owczego sera,
  3. orzechy włoskie
Instrukcje
Buraki zawiń w termoizolacyjny papier, bądź sreberko zwane złotkiem i wrzuć do piekarnika na pół godziny. Warzywo zmięknie i łatwo będzie je obrać. Obrane buraki pokrój na plastry i ułóż na dnie blaszki, posyp włoskimi orzechami, a następnie przykryj wszystko plastrami owczego sera. Wrzuć do piekarnika i trzymaj do momentu roztopienia sera (około 10 min).
Wartości odżywcze
  1. Tłuszcze

    50g

  2. Węgle

    30g

  3. Cukry

    100g

Fitfaza.pl http://fitfaza.pl/
← Wróć do przepisy

ZOSTAW KOMENTARZ

3 × four =

Kontakt

odezwij się

Maciej Antoni Szczepaniak

 

Telefon:

530 444 401

 

E-mail:

fitfaza@gmail.com

Imię i nazwisko (wymagane)

Adres email (wymagane)

Temat

Treść wiadomości

Please leave this field empty.

Designed by lookslike