Łosoś z kaparami i pietruszką

Łosoś grilowany - tytul
Łosoś z kaparami i pietruszką
Składniki
  1. filet z lososia,
  2. kapary,
  3. pietruszka,
  4. marynowany pieprz
Instrukcje
Fileta zawiń w papier termoizolacyjny, bądź sreberko zwane złotkiem, dodaj kapary, marynowany pieprz i piecz przez 12 minut. Po wyjęciu z piekarnika posyp natką pietruszki, a jeśli jesteś amatorem bardziej wyraźistegio wydania tego dania, dodaj ostre papryczki. Podawaj z czerwoną soczewicą, bądź ryżem basmanti oraz plastrami świeżego ogórka.
Wartości odżywcze
  1. Tłuszcze

    50g

  2. Węgle

    30g

  3. Cukry

    100g

Fitfaza.pl http://fitfaza.pl/
← Wróć do przepisy

ZOSTAW KOMENTARZ

eleven + fourteen =

Kontakt

odezwij się

Maciej Antoni Szczepaniak

 

Telefon:

530 444 401

 

E-mail:

fitfaza@gmail.com

Imię i nazwisko (wymagane)

Adres email (wymagane)

Temat

Treść wiadomości

Please leave this field empty.

Designed by lookslike