Polędwiczki wołowe z grzybami mun

Polędwiczki wołowe z grzybami mun 4
Polędwiczki wołowe z grzybami mun
Składniki
  1. polędwica wołowa,
  2. paczka grzybków mun,
  3. mix sałat z torebki,
  4. makaron ryżowy
Instrukcje
Polędwicę pokrój na niewielkie plastry, a następnie wrzuć na patelnię i smaż na niewielkiej ilości oleju, aż do uzyskania pożądanej miękkości. Grzyby wcześniej namocz przez około pół godziny, a następnie dodaj do wołowiny w ostatniej fazie jej gotowania. Mix sałat umyj (chyba że jesteś szczęśliwym nabywcą warzyw już gotowych do spożycia) i pomieszaj z makaronem ryżowym (wystarczy zalać wrzątkiem i odczekać 5 minut). Dodaj polędwiczki wraz z grzybami.

 

Wartości odżywcze
  1. Tłuszcze

    50g

  2. Węgle

    30g

  3. Cukry

    100g

Fitfaza.pl http://fitfaza.pl/
← Wróć do przepisy

ZOSTAW KOMENTARZ

18 − 13 =

Kontakt

odezwij się

Maciej Antoni Szczepaniak

 

Telefon:

530 444 401

 

E-mail:

fitfaza@gmail.com

Imię i nazwisko (wymagane)

Adres email (wymagane)

Temat

Treść wiadomości

Please leave this field empty.

Designed by lookslike